Koninklijk Kinderdijk boek

Koninklijk Kinderdijk boek

Prins Friso, beschermheer van de molens,  ontving op Kinderdijk het officiële boek.

Op 11 mei 2007 overhandigde uitgever Peter Egge het boek “Kinderdijk, land, wind en water” aan de Prins, die ook het voorwoord schreef.

Een herdruk van het uitverkochte boek is vanaf eind mei 2015 weer verkrijgbaar!Watermerk BV is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Meer informatie

De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste browserversie mogelijk te maken. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Akkoord' hieronder, stemt u hierbij in.

Sluiten