Burgemeester Aboutaleb blij met Rotterdam boek

Burgemeester Aboutaleb blij met Rotterdam boek

En ook burgemeester Aboutaleb is in z’n nopjes met ons fotoboek ‘Rotterdam 1970-NU’. Prachtige foto’s van fotograaf Eppo Notenboom van een steeds mooier wordende stad.

Hij kreeg het populaire boek op het 65ste Ondernemersontbijt, dat bij het Albeda College werd georganiseerd.Watermerk BV is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Meer informatie

De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste browserversie mogelijk te maken. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Akkoord' hieronder, stemt u hierbij in.

Sluiten