Panorama Krimpenerwaard
snel uitverkocht!

Panorama Krimpenerwaard
snel uitverkocht!

Het populaire fotoboek liep zo hard dat de gehele oplage van 5.000 exemplaren was uitverkocht! In de Krimpenerwaard werd het in de boekhandel zelfs beter verkocht dan de bestseller ’50 Tinten Grijs’ ! Binnen twee maanden was er geen exemplaar meer te krijgen.Watermerk BV is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Meer informatie

De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste browserversie mogelijk te maken. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Akkoord' hieronder, stemt u hierbij in.

Sluiten