Presentatie boek Ketelbinkie Is van Rotterdam

Presentatie boek Ketelbinkie Is van Rotterdam

Mai Elmar, directeur van ss Rotterdam en Cruiseport Rotterdam en tevens initiatiefnemer en erelid van de Stichting Ketelbinkie, ontving het eerste exemplaar uit handen van Kilian Konincks, hoofdrolspeler uit de musical “Ketelbinkie” van het Hofpleintheater Rotterdam tijdens de première van de musical op 2 maart jl. Ze deed dit samen met Nienke van Kampen, dochter van de trilogie ketelbinkieboeken schrijver Anthony van Kampen.

Uitgever Peter Egge toont een vergroting van de omslag van het boek.Watermerk BV is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Meer informatie

De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste browserversie mogelijk te maken. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Akkoord' hieronder, stemt u hierbij in.

Sluiten