Rolling Stone blij met boek

Rolling Stone blij met boek

Bill Wyman, bassist van The Rolling Stones, was blij verrast met het Kinderdijk-boek.

Ter ere van de opening van zijn Europese fototentoonstelling in V!P’s Art Gallery te Rotterdam nam hij het boek ‘Kinderdijk, land, wind en water’ van uitgever Peter Egge met plezier in ontvangst. Bill, die nu een professioneel fotograaf is, heeft een grote liefde voor het Hollandse landschap en was vol lof over het schitterende molenboek. “Ik kom graag eens alle wereldberoemde molens met eigen ogen bekijken”, aldus de fameuze bassist.Watermerk BV is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Meer informatie

De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste browserversie mogelijk te maken. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Akkoord' hieronder, stemt u hierbij in.

Sluiten