Elco Brinkman ontvangt
eerste exemplaar Panorama
Alblasserwaard

Elco Brinkman ontvangt
eerste exemplaar Panorama
Alblasserwaard

Fractievoorzitter van het CDA in de Eerste Kamer Elco Brinkman nam op 28 oktober jl het eerste exemplaar van het fotoboek “Panorama Alblasserwaard’ in ontvangst in de Eerste Kamer.

De CDA politicus is zoon van oud-burgemeester Bram Brinkman van Hardinxveld-Giessendam (1953-1980) en is opgegroeid in de Alblasserwaard.Watermerk BV is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Meer informatie

De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste browserversie mogelijk te maken. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Akkoord' hieronder, stemt u hierbij in.

Sluiten